Hallo, welkom op de internet site van DEVA.
(Dierking Energie Valkenswaard)

Ik zal mij eerst even voorstellen.

Ik ben Piet Dierking. Als paragnost geboren
te Valkenswaard in 1945.
Jarenlang is bouwkunde een deel van mijn
leven geweest, waarna ik het paranormale
verder heb ontwikkeld. Met Reiki, Touch For health,
 magnetiseren, handlijnkunde, psycho-physiognomie,
 Holystic Pulsing en diverse cursussen die ik nog meer heb gevolgd. Na jaren te hebben deelgenomen aan paranormale beurzen, heb ik het besluit genomen om DEVA (Dierking Energie Valkenswaard) op te zetten. DEVA verzorgt paranormale avonden  & grote beurzen, met meer dan 70 deelnemers. Als paragnost treed ik tevens op voor zalen & thuis-avonden en geef ik advies op paranormaal-alternatief vlak. DEVA werkt met vrijwilligers.

Privacy reglement.
Ingevolge de wet moet Deva een privacy regelement hebben. Dit reglement staat hieronder

Deva verzorg paranormale beurzen en avonden.
Personen die geļnformeerd willen worden over de tijd en plaats van deze avonden en beurzen kunnen hun e-mail adres opgeven aan de webmaster van Deva door een e-mail te verzenden aan:
nieuwsbrief@stichting-deva.nl.
Dit adressen bestand wordt door de webmaster in een aparte file gehouden en dit e-mail adres en de daarbij genoemde informatie blijft daar in tot de eigenaar stelt geen nieuwsbrief meer te willen ontvangen, of de gegevens wilt wijzigen.
Dit bestand wordt met niemand gedeeld.

Voor consult en informatie:
Piet Dierking,
Haagstraat 20,